Hava Durumu

Efsaneleri dinlemeye devam

Bursaspor'un unutulmaz futbolcuları Mehmet Vahap Çeki, Kemal Batmaz ve Haluk Erdem, geleceğin Timsahlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2017 05:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2017 05:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsaneleri dinlemeye devam

Emre Bursaspor Futbol Akademisi'nde eğitim alan U16 ve U17 takımlarındaki öğrenciler geçtiğimiz gün Yeşil Beyazlı efsane futbolcular Mehmet Vahap Çeki, Kemal Batmaz ve Haluk Erdem ile Bursa Kent Müzesi'nde bir araya geldi. Bursa Kent Müzesi'nde gerçekleştirilen söyleşiye Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek, U16 ve U17 takımı teknik heyeti ve futbolcuları katıldı.

D.KİEV MAÇINI UNUTAMIYORUM

Haluk Erdem, "Futbolcu olabilmek için yapılması gereken en önemli iki şey çok çalışmak ve iyi bir yaşantı" derken, Kemal Batmaz ise öğrencilere yaptığı konuşmada hedeflerine ulaşmaları için çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Panelin bir diğer efsanesi olan Vahap Çeki de 1974-75 sezonunda Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda oynadıkları Dinamo Kiev maçlarını hala dün gibi hatırladığını belirtti. Söyleşinin sonunda Kemal Batmaz, Vahap Çeki ve Haluk Erdem'e günün anısına teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.