Hava Durumu

"Eğer böyle bir muamele yapıyorsa bedelini öder"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valiliğinin iftar programında yaptığı konuşmada sağlık sistemine değinerek "Şimdi sıkıysa herhangi bir hastane, hastayı kapıdan geri çevirsin. Böyle bir şey yok. Geri çeviremez. Bakın buna özeli de dahil, çeviremez. Eğer böyle bir muamele yapıyorsa bedelini öder" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Eğer böyle bir muamele yapıyorsa bedelini öder"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Valiliği'nin düzenlediği iftar programında konuştu. Erdoğan, "Dünyada en az gelişmiş ülkelere destekte bir numaralı ülke Amerika görünür fakat gayrisafi milli hasılaya göre dünyada bunun bir numarası Türkiye. Biz bir numarayız. Amerika gerimizde, İngiltere falan çok daha gerimizde" dedi.

"O MANŞETLERİ ATANLAR MİLLET İRADESİNİN NE OLDUĞUNUN BİLMİYORLARDI"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Muhtarlarımızı demokrasi piramidinin ilk basamağı olarak görüyoruz. Muhtarlar Daire Başkanlığı kurduk. Muhtarlarımız, mahalleleri ile ilgili taleplerini buraya bildiriyor. Her ne kadar hakkımda "Artık muhtar dahi olamaz" diye manşet atsalar da muhtar da olduk, Türkiye Cumhurbaşkanı da olduk. O başlıkları atanlar milli iradenin ne olduğunu bilmiyorlardı. Ama şimdi öğrendiler.

"AMERİKA GERİMİZDE, İNGİLTERE FALAN ÇOK DAHA GERİMİZDE"

Dünyada en az gelişmiş ülkelere destekte bir numaralı ülke Amerika görünür fakat gayrisafi milli hasılaya göre dünyada bunun bir numarası Türkiye. Biz bir numarayız. Amerika gerimizde, İngiltere falan çok daha gerimizde

HASTAYI KAPIDAN ÇEVİREN BEDELİNİ ÖDER

Şimdi sıkıysa herhangi bir hastane, hastayı kapıdan geri çevirsin. Böyle bir şey yok. Geri çeviremez. Bakın buna özeli de dahil, çeviremez. Eğer böyle bir muamele yapıyorsa bedelini öder.

DÜNYADA İLK 3'E GİREN İSTANBUL HAVALİMANI AÇILIŞI

Dünyada ilk üçe giren İstanbul Havalimanı'nı 29 Ekim'de açıyoruz. Atatürk Havalimanı'nı da Millet Bahçesi yapıyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.