Hava Durumu

Eğlence dönüşü feci kaza

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, bir müzikholde eğlendikten sonra evlerine dönen 3 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, kavşakta kamyonetle çarpıştı. Savrulup park halindeki iki araca daha çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eğlence dönüşü feci kaza

Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında, İsabeyli Mahallesi Nazilli Kavşağı'nda meydana geldi. Bir müzikholde eğlenen Hüseyin Toker (46), Zabit Balı (47) ve Servet Yıldırım (29), sabaha karşı mekandan ayrıldı. Üç arkadaş, ilçe merkezindeki evlerine gitmek üzere, Yıldırım'ın yönetimindeki 35 DNK 56 plakalı otomobille yola çıktı. Aşırı hızlı olduğu ileri sürülen otomobil, kavşakta, Aytunç Akkuzu yönetimindeki 09 RT 355 plakalı kamyonetle çarpıştı. Savrulan otomobil park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. Kazada otomobildeki üç arkadaş yaralandı. Kazayı görenler sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

KOPAN VE YIRTILAN KULAK DİKİLDİ

İhbar üzerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücü Yıldırım'ı, araçtan çıkardı. Kazada iki arkadaşı ile yaralanan sürücü Yıldırım, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Zabit Balı'nın kopan sağ kulağı bir süre sonra bulunarak hastaneye götürüldü. Sol kulağı da yırtılan Balı, operasyona alındı. Başarılı geçen ameliyatın ardından Balı'nın her iki kulağının da dikildiği belirtildi. Tedavisi süren yaralılardan sürücü Yıldırım ile Balı'nın hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.

Yapılan kontrolde otomobil sürücüsü Yıldırım'ın alkolsüz, kamyonet şoförü Akkuzu'nun ise 1.38 promil alkollü olduğunun belirlendiği bildirildi. Kaza yeri incelemesinin ardından yoldaki araçlar kaldırıldı.

Öte yandan yolda çok kazanın meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, yola hız kesici yapılmasını istedi. Jandarma kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.