Hava Durumu

Eğlence mekanı sahibi çalışanları darp etti!

İstanbul Beşiktaş'ta bir eğlence mekanı sahibi çalışanlarını darp etti. Saldırgan mekan sahibi, vestiyer bölümünde bulunan bir kadın çalışana da defalarca tokat attı, kafasını duvara vurdu. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından mekan sahibi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eğlence mekanı sahibi çalışanları darp etti!

İstanbul Beşiktaş'ta bir eğlence mekanı sahibi çalışanlarını darp etti. Dorock XL (Meydan Beşiktaş) isimli eğlence mekanında saldırgan mekan sahibi, vestiyer bölümünde bulunan bir kadın çalışana da defalarca tokat attı, kafasını duvara vurdu.

Nisan ayında gerçekleşen olayın güvenlik kamerası görüntülerinde Şahin Şeker, vestiyer bölümünde oturan Gaye Akıl ve bir erkek çalışanın yanına gidiyor.

İddiaya göre, ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle, önce erkek çalışana tokat atıyor sonra da Gaye Akıl'a defalarca vuruyor. Diğer çalışanlar ise sessizce saldırıyı izliyor. Bazıları Şeker'i uzaklaştırmaya çalışıyor ancak onlar da darp ediliyor.

Şiddet gören Gaye Akıl polis ve savcılığa başvurduğunu ancak hala bir sonuç alamadığı için elde ettiği güvenlik kameralarını kamuoyuyla paylaştığını söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyada yer alan görüntüler büyük tepki çekti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada mekan sahibi gözaltına alındı.

DOROCK XL'DAN AÇIKLAMA: SALDIRGAN MAL SAHİBİ

Görüntülerin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Dorock XL, darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker'in, Beşiktaş Dorock XL markasının bulunduğu alanın mal sahibi olduğuna dikkat çekti.

Açıklamada, "Şahin Şeker, Dorock XL çalışanını darp etmiştir. Dorock XL markası Gaye hanımıın en başından beri yanında yer almıştır ve markasını aynı gece alandan çekmiştir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.