Hava Durumu

Eğlence mekanlarına 'konsomatris' baskını!

Şanlıurfa'da 350 polisin katılımıyla eğlence mekanlarına yönelik düzenlenen denetimlerde konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen Suriyeli 23 kadın ve çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 00:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eğlence mekanlarına 'konsomatris' baskını!
Kentteki eğlence merkezlerine akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan 350 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi. Operasyonda, kimlik kontrolü ve alkol satışı yapılan işyerlerinin ruhsatları kontrol edildi. 



Denetimlerde konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen Suriyeli 23 kadın ve çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı. Eğlence mekanında gözaltına alınan ve izinsiz çalıştığı öğrenilen bazı konsomatris kadınlar, polise yakalanmamak için tuvalet ve dolaplarını içerisine gizlenerek saklanmaya çalıştı. 



8 işyerine cezai işlemin uygulandığı operasyonda; gözaltına alınan şüpheliler, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.