Hava Durumu

Ehliyetsiz sürücü az daha faciaya yol açacaktı

KONYA'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı şeride geçen ehliyetsiz sürücünün yönetimindeki hafif ticari araç, otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 6 aylık hamile Zübeyde Nur İnci ile eşi Bünyamin İnce yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ehliyetsiz sürücü az daha faciaya yol açacaktı

Kaza, saat 00.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sille Alt Geçit girişinde meydana geldi. Sille Caddesinden çarşı istikametine seyir halinde olan 18 yaşındaki Abdülkerim Çoban idaresindeki 42 NV 023 plakalı hafif ticari araç aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybetti. Orta refüjü açıp karşı şeride geçen araç 30 yaşındaki Bünyamin İnci idaresindeki 06 ABC 95 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Bünyamin İnci ve 6 aylık hamile eşi 26 yaşındaki Zübeyde Nur İnci yaralandı. Yaralılar kaldırımda beklerken Zübeyde Nur İnci, ambulans gelinceye kadar eşinin elini bir an olsun bırakmadı. Yaralılar Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altın alındı.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Abdülkerim Çoban'ın ise ehliyetsiz olduğu öğrenildi. Çoban, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.