Hava Durumu

Ekoko: 'Kaleciyi avlamaya çalıştım'

Jires Kembo, "Geçen hafta aldığımız beraberliği telafi etmek adına önemli bir maçtı. Attığım golde kaleciyi gafil avlamaya çalıştım. Bizi rahatlatan güzel bir gol oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekoko: 'Kaleciyi avlamaya çalıştım'

Haber/Tolga Öztaş

4-0'lık Antalyaspor galibiyetinin mimarı, attığı golü böyle anlattı:

STANCU'DAN GÜZEL ORTA

Bursaspor'un Antalyaspor'u 4-0 yendiği maçta oynadığı futbolla izleyen herkesi kendisine hayran bırakan Jires Kembo, karşılaşma sonunda önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlıların 3. golünün de altına imzasını atan Kembo, "Bizim açımızdan oldukça iyi bir maçtı. Geçen hafta aldığımız beraberliği telafi etmek istiyorduk. Aldığımız bu galibiyet güzel oldu. Attığım golde Stancu güzel ortaladı. Bana gelen top ile kaleciyi gafil avlamaya çalıştım. Maçın 3. golü olduğu için bizi de çok rahatlattı. Şu an herşey yolunda. Kulüpte tedavi olup, bir sonraki maça hazırlanmak için her şeye sahibiz" diye konuştu.

DEFANSİF ANLAMDA GELİŞTİK

Gösterdiği başarılı performans ile Timsah'ın 3-5-2'ye dönmesini sağlayan Ertuğrul Ersoy ise, "Net bir skor oldu. Taraftarımızı mutlu edebildiğimiz için biz de mutluyuz. Birkaç haftadır sistem değişikliği oldu. Yavaş yavaş defansif anlamda çözmeye başladık ve hücumda da bol gollü maçlara geçiyoruz. 3 maçta 7 gol atıp, bir gol yedik. Güzel bir istatistik. Rüştü'nün oyuna girmesi de beni ayrıca mutlu etti. 13 yaşımızdan beri sürekli hepimiz birlikteyiz. 97 jenerasyonu olarak çok yakın arkadaşlarız. ''Bir gün hepimiz burada oynayalım. Avrupa'ya gidelim.Birlikte başarıdan başarıya koşalım'' diye hayaller kuruyoruz. Yavaş yavaş hayallerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.