Hava Durumu

Ekong: 6 finalimiz var

Timsah'ın Nijeryalı futbolcusu William Ekong, "Göztepe maçının öneminin herkes farkında. Kalan 6 maçın hepsini final olarak görüyoruz. Ayrıca önümüzdeki maçlarda herkes Mustafa hoca için de savaşacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekong: 6 finalimiz var

SABIRSIZLANIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın oynanacak Göztepe maçı için dün İzmir'e karayolu ile giden Bursaspor'da Nijeryalı savunma oyuncusu William-Troost Ekong, yolculuk öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 6 final maçlarının olduğunu söyleyen Ekong, "Herkes Göztepe karşılaşmasının ne kadar önemli olduğunun farkında. Önümüzde sezon bitene kadar oynayacağımız 6 final maçımız var ve bunları oynamak için sabırsızlanıyoruz. Takım olarak herkes bu maça konsantre olmuş durumda ve iyi hazırlandık" dedi.

GÜVENİMİZ TAM

Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen genç teknik adam Mustafa Er ile ilgili de konuşan Ekong, yeni teknik direktörlerine güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Nijeryalı savunma oyuncusu, "Yeni teknik direktörümüz Mustafa Er'i zaten tanıyoruz. Mustafa Er'e takımdaki herkesin güveni tam. Ben gelmeden önce de geçen sezon burada çalışmıştı. Kendisinin antrenman tarzına ve çalışma tarzına alıştığımı söyleyebilirim. Önümüzdeki maçlarda herkes Mustafa hoca için de savaşacak" şeklinde konuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.