Hava Durumu

Ekong: Önümüze bakmalıyız

Timsah'ın tecrübeli stoperi Ekong, şanslı bir gün geçirmediklerini belirtirken, Dzon Delarge ise, "Üzgünüz ama ayakta kalmamız gerekiyor. Kasımpaşa maçında daha iyi olmalı ve kazanmalıyız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2018 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2018 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekong: Önümüze bakmalıyız

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ŞANSLI DEĞİLDİK

Bursaspor Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 2-0 mağlup oldu ve hem taraftarlarına hem de camiaya büyük üzüntü yaşattı. Karşılaşma sonrası Yeşil Beyazlıların iki önemli ismi William Ekong ve Dzon Delarge açıklamalarda bulundu. İlk olarak konuşan Ekong, "Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynadık. Rakibimiz bir kez şans elde etti ve bunu değerlendirdi. Biz şanslı değildik. Skoru da değiştiremedik. Sonuç olarak da 1 gol daha buldular ve kaybettik" şeklinde konuştu.

AYAKTA KALMALIYIZ

Antalyaspor karşısında 62. dakikada Barış Yardımcı'nın yerine oyuna dahil olan ve girdiği fırsatlarda kaleyi bulamayan Dzon Delarge ise önlerine bakmaları gerektiğini söyledi. Delarge, "Öncelikle oldukça önemli bir karşılaşmayı kaybettik ve çok üzgünüz. Ancak şimdi ayakta kalmamız gerekiyor. 28. haftada karşılaşacağımız Kasımpaşa maçına odaklanmalı ve iyi oynayarak kazanmalıyız. Biz artık tüm takım olarak o maçı düşünüyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ve evimizde kazanacağımız maçla rahat bir nefes almayı başarırız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.