Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu'ndan sanatçılara çağrı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan yayınladığı videoda sanatçılara korkmadan konuşma ve paylaşma çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2019 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekrem İmamoğlu'ndan sanatçılara çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sanatçılara Twitter'dan çağrıda bulundu.

İŞTE İMAMOĞLU'NUN PAYLAŞIMI:

"Susmamak, konuşmak demokrasinin ana ilkelerinden birisi. Fikrini özgüce söyleyebilmek. Hele Hele sanatçılar, akademisyenler, yazarlar, çizerler dünya o zaman güzel. Siyasetçiler hat bildiremez böyle bir şey yok. Konuşun, şiirler yazsın şairler. Türküler bestelesin, şarkılar bestelesinler ses sanatçıları. O güzel ses sanatçıları bunları dile getirsinler. Yazarlar makale yazsınlar, bizleri eleştirsinler. Topluma yön versinler. Bundan daha güzel ne olabilir ki. Siyasiler bundan memnun olmalı. Aksi taktirde siyasiler köşeye sıkışır. Özgürlük nefes gibidir. Özgür olmaya devam edin. Bunu da paylaşın. Bence aklınıza gelen tüm güzel duyguları, kucaklaşmayı, demokrasiyi her şey çok güzel olacak demeyi paylaşmaya devam edin. Cesurca ve Türkiye'nin geleceği için konuşun lütfen."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.