Hava Durumu

Eksi 5 derecede evlilik teklifi

Antalya'da genç aşık, kız arkadaşına Antalya Akvaryum içindeki -5 derecelik Kar Dünyası'nda sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2012 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2012 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eksi 5 derecede evlilik teklifi

Antalya'da yaşayan 22 yaşındaki turizmci Salih Kurt, kız arkadaşı 22 yaşındaki Pınar Semiz'e klasik evlilik teklifi yapmak istemeyince, arkadaşlarının da desteği ile 'Kar Dünyası' yetkililerinden yardım istedi. Kurt, palanını bugün havanın güneşli olmasını da fırsat bilerek hayata geçirmeye karar verdi. Kar Dünyası'na gelen ikili, normal müşteri gibi eğlenirken, iki sevgili botla aynı anda kaydıktan sonra, Salih Kurt dizlerinin üstüne çöküp cebinden tek taş yüzüğü çıkararak Semiz'e evlenme teklif etti. Bu sırada çiftin arkasında fon olarak duvara "Pınar Benimle Evlenir misin?" yazısı yansıtılırken, Kurt'un arkadaşları da "Pınar Seni Seviyorum, Benimle Evlenir misin?" pankartı açtı. Sürpriz evlilik teklifi karşısında büyük şok yaşayan Pınar Semiz, Salih Kurt'a, 'evet' cevabı verdi. Semiz'den 'evet' yanıtını alan Kurt, daha sonra sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı.

Salih Kurt, güzel ve anlamlı bir evlilik teklifi yaptığını belirterek, aldığı 'evet' cevabıyla mutluluğunun ikiye katlandığını söyledi.
Sürpriz evlilik teklifine çok heyecanlandığını söyleyen Semiz de, "Böyle bir evlilik teklifini hiç beklemiyordum. Beni evden beraber gezelim diye çıkardılar. Hiç aklıma gelmemişti evlenme teklifi alacağım. Düğünümüze 15 gün var. Salih bana evlenme teklifi etmemişti. Ama gerçekten büyük sürpriz oldu" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.