Hava Durumu

El çabukluğu ile bilekliği cebine indirdi

Bursa'da bir kuyumcuya giren hırsızlık zanlısı, çaldığı gümüş bilekliği el çabukluğuyla cebine koydu. Zanlının bilekliği çaldığı, güvenlik kamerası görüntülerinden anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2012 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2012 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
El çabukluğu ile bilekliği cebine indirdi

Olay, merkez Osmangazi ilçesindeki tarihi Kapalıçarşı'da meydana geldi. Bir kuyumcuya müşteri olarak giren hırsızlık zanlısı, kuyumcu ile sohbete başladı. Daha sonra kuyumcuyu oyalayan zanlı, vitrinde bulunan yüzüklere bakmak istedi. Yüzüklerden çalamayan zanlı, daha sonra gümüş bileklik alacağını söyledi. Kuyumcu, vitrindeki bileklikleri çıkartarak zanlının önüne koydu. Kuyumcu başka bileklik çıkarmak isterken zanlı, önündeki gümüş bilekliği alarak cebine koydu. Bir süre sonra kuyumcudan ayrılan zanlı kayıplara karıştı.

Zanlı gittikten sonra kutuda bulunan bileklikleri sayan kuyumcu bir gümüş bilekliğin olmadığını fark etti. Bunun üzerine güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kamerada, el çabukluğuyla aldığı bilekliği cebine atan 23-24 yaşlarındaki zanlının eşkali tespit edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarından tespit edilen zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.