Hava Durumu

El kadar çocuğu istismar etti! Linç edilmesin diye...

Adana'da sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde uyuyan 3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanan Sedat Keser (20), ailenin komşusu çıktı

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
El kadar çocuğu istismar etti! Linç edilmesin diye...

Keser'in cezaevinde tek kişilik hücreye konulduğu bildirildi.

Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde meydana geldi. Sokaktaki düğüne giden Sedat Keser, bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi.

Burada annesi tarafından bir odada uyutulan kız çocuğunu gören Sedat Keser, iddiaya göre odaya girip kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkarıp cinsel istismarda bulundu.

Bu sırada düğündeki davetlilerden bir kişi, tuvalet ihtiyacı için eve girdiğinde, Sedat Keser'i üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp tekrar eve giren davetli, Keser'e saldırdı. Çığlıkları duyan diğer davetliler de Sedat Keser'e saldırıp linç etmek istedi. Şüpheli Sedat Keser iç çamaşırıyla evden kaçıp, sokakta koşmaya başladı. Kalabalığın ve polisin kovaladığı şüpheli, fazla uzaklaşamadan yakalandı. Küçük çocuk ise çağrılan ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.