Hava Durumu

Elektrik kontağından çıkan yangın kül etti

Kastamonu'da Seydiler ilçesinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında üç aile evsiz kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2012 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2012 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elektrik kontağından çıkan yangın kül etti

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Seydiler ilçesi Çiğilerik köyünde sabaha karşı çıkan yangında, üç ev kullanılamaz hale geldi. Bayramın son gününde perişan olan aile fertleri yangından sağ kurtulurken, eşyalar ise tamamen yandı.

Özbakar ailesinin oturduğu evden sabaha karşı dumanlar yükseldi. Elektrik kontağından çıkan yangın üzerine evde tek başına kalan Hikmet Özbakar (67), evden duman kokularının geldiğini, ardından yatağından fırlayarak dışarıya çıktığını ve komşulardan yardım istediğini söyledi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinden önce köylü vatandaşlar hortumlarla ve su kaplarıyla su taşıyarak yangını söndürmeye çalışırken, olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibine, çevre ilçelerden gelen itfaiye ve arazözler de destek verdi. Uzun uğraşlar sonunda kontrol altına alınabilen yangında İhsan Bakar ve Hasan Bakar'a ait evler de yanarak kullanılamaz hale gelirken, ayrıca yangın esnasında şiddetli bir şekilde patlayan tüp, köylüleri korkuttu.

Bayramda evsiz kalan 67 yaşındaki Hikmet Özbakar, "Evimizin tarihi bir geçmişi var. Evin içinde eşyalarım vardı, yanarak kül oldu hepsi. Ben şimdi ne yapacağım hiçbir şeyim kalmadı" diye dert yandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.