Hava Durumu

Elmasbahçeler'e göz kamaştıran kültür merkezi

Osmangazi Belediyesi, Elmasbahçeler Kültür Merkezi'nin ihtiyaca cevap veremeyen binasını yıkarak, yerine modern çizgiler taşıyan dev bir kültür merkezi yapmak için düğmeye bastı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2012 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2012 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elmasbahçeler'e göz kamaştıran kültür merkezi
Osmangazi Belediyesi, mahalleleri yatırımlarla ihya etmeye devam ediyor. Bursa'nın en aktif kültür merkezlerinden biri olan Elmasbahçeler Kültür Merkezi'nin eski ve ihtiyaca cevap vermeyen binasının yerine muhteşem bir kültür merkezi yapmak için çalışmalarını hızla sürdüren Osmangazi Belediyesi, yıkım ve temel atma çalışmaları için gün sayıyor.

Akpınar Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye yatırımlarının halkın ihtiyaçları doğrultusunda planlandığını belirterek, ilçenin dört yanında devam eden projelerin sağlıklı ve yaşanabilir bir Osmangazi için inşa edildiğini kaydetti. Dündar, "Eski Bursa Hali'nin olduğu yerde Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yapıyor. Onun tam karşısında bizde Osmangazi Belediyesi olarak Elmasbahçeler Kültür Merkezi'ni yeniliyoruz. Bu iki önemli yatırım bölgenin çehresini değiştirecek. Kentsel dönüşümün de bu bölgede önünü açacak. Değişimi belediyeler olarak bizler başlatıyoruz. Özel sektör ve vatandaşlarımızda arkadan gelecek" dedi.

Bu dönem Elmasbahçeler Kültür Merkezi'nin yanı sıra Akpınar Kültür Merkezi'nin de yenileneceğini de açıklayan Dündar, Osmangazi'ne vatandaşların hak ettiği konfor ve hizmete ulaşmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade etti.

Projenin katlı otoparkı, kafeteryaları, halk oyunları merkezi, sergi salonu, muhtarlık, PTTBank, belediye hizmet birimi, 2 sinema 1 tiyatro salonu, kent konseyi, kütüphane, çocuk kulübü ve spor salonu gibi birçok birimi bünyesinde bulunduracağına işaret eden Dündar, Osmangazi'nin hak ettiği göz kamaştıracak bir tesisi Bursa'nın hizmetine sunacaklarını aktardı.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.