Hava Durumu

Elon Musk'tan gece yarısı Türkiye açıklaması

Tesla'nın kurucu ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'un, kendi Twitter hesabı üzerinden yaptığı Türkiye açıklaması heyecan yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elon Musk'tan gece yarısı Türkiye açıklaması

Tesla'nın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bir çok insan tarafından merak konusu olmuş zaman zaman bu sorunun cevabı aranmıştı. Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre Tesla'nın Türkiye'ye geliş tarihi çok da uzak değil. Peki Tesla ne zaman Türkiye'ye gelecek? İşte konu hakkında atılan o tweet..

Tesla'nın kurucu ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, kendi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bu yıl içinde Tesla'yı Türkiye'de piyasaya sürmeyi planlıyoruz." dedi. Amerikalı milyarder, paylaşımında, "Ülkenizi seviyorum ve piyasaya sunmada bizzat orada olacağım." ifadelerini kullandı.

Şubat ayı itibarıyla Tesla'nın ürettiği toplam elektrikli araç sayısı 300 bini geçti. Firmanın en popüler aracı olan ve bugüne kadar 200 binden fazla satan Model S, 2015 ve 2016 yıllarında dünyanın en çok satan elektrikli aracı olmuştu. Şirket, Eylül 2015'te Model X isimli bir SUV ve Temmuz 2017'de Model 3 adlı aracını piyasaya sunarken, geçen sene de ilk elektrikli kamyonu olan Tesla Semi'yi duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.