Hava Durumu

Emir Sultan yeni parkıyla nefes alacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emir Sultan'da kamulaştırılan alana yapılacak park ile bölgenin nefes alacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emir Sultan yeni parkıyla nefes alacak

Emir Sultan'da park yapılacak alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa'nın yaşanabilir olması hedefiyle çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Yeşil alanları artırarak insanların nefes alacağı ortamlar oluşturuyoruz" dedi.

Sağlıklı bir şehirde yeşil alanların önemine değinen Başkan Altepe, "Bursa'nın kent merkezi başta olmak üzere bütün bölgelerinde, eksikliği hissedilen konularda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Emir Sultan'da daha önce gerçekleştirilen meydan ve kentsel tasarım projelerinin ardından mahallenin en büyük eksiklerinden olan park, yeşil ve rekreasyon alanı ile ilgili de çalışıyoruz. Bölgede planlarda park alanı görünen yerde, binalar ve kişisel mülkiyetler vardı. Büyükşehir Belediyesi olarak bu 1000 metrekarelik alanı kamulaştırdık. Artık burada park projesini gerçekleştireceğiz. Uzun yıllardır bekleyen bu alan Büyükşehir eliyle tekrar imal edilmiş olacak" şeklinde konuştu.

Altepe, kamulaştırılan binaların yıkımından sonra da yapılacak parkın Emir Sultan'a değer katacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.