Hava Durumu

Emirhan Aydoğan İnegölspor'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, Bursaspor'dan milli oyuncu Emirhan Aydoğan'ı bir yıllığına kiraladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emirhan Aydoğan İnegölspor'da

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Sabahattin Ablak, "Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Bursaspor'un genç yeteneklerinden orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ı 1 yıllığına kiralık olarak kulübümüze kazandırmış olduk. Emirhan kardeşimiz milli takımımızın çeşitli branşlarında bugüne kadar 42 maçta forma giyindi. Ayrıca Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarında da kendisini gösterme fırsatı buldu. İnşallah bundan sonra kulübümüzün başarısı için ter dökecek. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen Bursaspor Başkanı sayın Ali Ay bey ve yönetim kuruluna da teşekkür ediyoruz" dedi.

İnegölspor'un yeni transferi Emirhan Aydoğan ise, "Öncelikle çok mutluyum ve heyecanlıyım. Yeni bir kulübe geldim. 1 yıllığına da olsa burada elimden geleni yapacağım. Gelişimim için her şeyi alacağım. Takımda bir şeyler kapabileceğim büyüklerim ve hocalarım var. Gelişimim içinde İnegölspor'a neler katabilirim? Bu düşünce içinde olacağım hep. İnşallah daha güzel başarılara imza atarız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.