Hava Durumu

Emlakçı cinayetinde kan donduran iddia

ŞANLIURFA’da, geçen ay işyerinde tabancalı saldırıda yaşamını yitiren emlakçıyı kız kardeşinin öldürttüğü ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emlakçı cinayetinde kan donduran iddia

Şanlıurfa’da, geçen 5 Mayıs günü 43 yaşındaki Osman Çelik, Bahçelievler Mahallesi'ndeki işyerinde tabancayla öldürüldü. Cinayetin ardından çalışma başlatan polis, öldürülen emlakçı Osman Çelik'in 2 milyon liralık bir arazi satışının ardından kız kardeşi Adile Basmacı ile husumet yaşadığını belirledi. Bunun üzerine polis, emlakçı Çelik'in kız kardeşini gözaltına aldı.

Basmacı, arazi satışının ardından payına düşen parayı alabilmek için 26 yaşındaki Mehmet Sait İncikuş'tan, emlakçılık yapan Osman Çelik'i korkutmasını istediğini, sonrasında yaşananlarla ilgisinin bulunmadığını söyledi. Kadının bu itirafının ardından polis, cinayet şüphelisi İncikuş'u da kent merkezinde evinde gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan ve suçunu itiraf ettiği belirtilen İncikuş, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öldürülen emlakçının kız kardeşi Adile Basmacı'nın da yeniden gözaltına alınıp 'cinayete azmettirmek' suçundan hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.