Hava Durumu

Emniyet dışarı Duman içeri!

Ünlü rock grubu Duman, Kültürkpark Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir konser verdi. Konserin son bölümünde, solist Kaan Tokgöze ve bir emniyet mensubunun yaptığı pazarlık geceye damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2012 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2012 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emniyet dışarı Duman içeri!

Her yaptığı albüm ile listelerin zirvesinde yer alan Duman grubu, önceki akşam Kültürpark Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konser ile Bursa'daki hayranlarını bir kez daha büyüledi. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen grup, eski ve yeni şarkılarını binlerce seveniyle birlikte seslendirdi. Kaan Tokgöze ve grup elemanlarının konser bitiminde klasikleşen 'Bi daha' tezahüratlarını kırmadığı gecede, emniyet mensupları ile yapılan pazarlık görülmeye değerdi.

Beyler, son iki şarkı

3 saat boyunca rock müziğin sert rifleri ile coşkulu bir konser gecesine imzasını atan Duman'a doymayan hayranları, grubu bir kez daha sahneye davet ettiği sırada emniyet mensuplarının muhalefeti ile karşılaştı. Bursalı sevenlerini kırmayan grubun solisti Kaan Tokgöze'nin devreye girmesiyle çözülen pazarlık sonucunda, 2 şarkıya daha müsaade edildi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.