Hava Durumu

Emniyet müdürü açıkladı... 'Çocuğunuzu uyuşturucudan kurtarabilirsiniz'

Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur, uyuşturucu kullanıcılarının kendilerine doğrudan tedavi talebinde bulunması halinde, herhangi bir adli tahkikat yapılmaksızın tedavide yardımcı olabileceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2014 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2014 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emniyet müdürü açıkladı... 'Çocuğunuzu uyuşturucudan kurtarabilirsiniz'
Uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur, ailelere ve topluma önemli mesajlar verdi. Uyuşturucu madde kullanıcılarının Emniyet Müdürlüğü’ne başvurmaları halinde tedavi yöntemiyle yardımcı olunabileceğinin altını çizen Emniyet Müdürü Tayfur, "Çok bilinir bir husus olmadığı için dile getiriyorum. Bütün ailelerimiz bu hususta bilgi sahibi olsunlar. Gerekirse çocuklarını ikna yoluyla bize getirsinler. Tedavilerinde yardımcı olalım" dedi.



’TEDAVİLERİNE YARDIMCI OLABİLİRİZ’

Suçun sosyal bir olgu olduğuna işaret eden Tayfur, şöyle dedi: Uyuşturucuyla mücadele tek başına polisiye önlemlerle başarılabilecek bir husus değil. Ailelerin, toplumun, sivil toplum kuruluşlarının katkı sunmalarıyla olabilecek bir şeydir. Özellikle ailelerimizden ricam, çocuklarını seviyor ama bunu hissettiremiyor olabilirler. Mutlaka çocuklarına sevgilerini hissettirmelerini söylemek istiyorum. Toplumda çok bilinmeyen bir husus var. Biz adli tahkikat aşamasına geçmeden önce uyuşturucu kullanıcıları bize doğrudan gelerek tedavi talebinde bulunacak olursa herhangi bir adli tahkikata konu etmeksizin tedavilerine yardımcı olabiliriz. Geçmişte talep edenlere tedavi yönteminde yardımcı olunmuştur."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.