Hava Durumu

Emniyet Müdürü Kuru'ya hazin tören

Yakalandığı safra kesesi kanserine yenik düşerek yaşamını yitiren Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun cenazesi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katıldığı Emniyet Müdürlüğü önündeki törenin ardından toprağa verilmek üzere Pamukova ilçesine götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2013 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2013 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emniyet Müdürü Kuru'ya hazin tören

Dün tedavi gördüğü Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak 51 yaşında vefat eden evli 2 çocuk babası Naci Kuru'nun cenazesi, bugün öğle saatlerinde Eskişehir Emniyet Müdürlüğü önüne getirilerek tören düzenlendi.

Törene Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, merkez valililerinden Kadir Koçdemir, Ak Parti milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, MHP Milletvekili Ruhsar Demirel, sivil ve askeri yetkililer, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Askeri bando eşliğinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından dua okundu. Naci Kuru'nun Türk Bayrağı'na sarılı tabutu daha sonra polislerin omzunda taşınarak ambulansa konuldu.

Törende vefat eden Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun eşi Nejla Kuru'yu Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ın eşi Arzu Kılıçlar ile bir süre önce Eskişehir Valiliği görevinden merkeze alınan Vali Kadir Koçdemir'in eşi Cennet Koçdemir teselli etmeye çalıştı.

Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun cenazesi Sakarya'nın Pamukova İlçesine götürüldü. Naci Kuru, Pamukova ilçesindeki Çarşı Camii'nde bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

NACİ KURU KİMDİR?

İlk ve ortaokul öğrenimini Adapazarı'nda tamamladı. Polis Koleji ve Polis Akademisini bitirdikten sonra 1984 yılında komiser yardımcısı olarak göreve başladı. Sırasıyla Uşak, Eskişehir, Malatya'da görev yaptıktan sonra 1993-1996 yılları arasında İsviçre-Bern Büyükelçiliğinde Güvenlik Ateşeliği görevinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Naci Kuru 1997 yılında 4.Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bursa'ya atandı. Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir illerinde 5 yıl asayiş hizmetlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008'de Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atandı. 2 yıl Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra 22 Aralık 2010 tarihinde Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.