Hava Durumu

Emrah Serbes kaç yıl hapisle yargılanacak?

Emrah Serbes bugün sosyal medya üzerinden yaptığı itiraf ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü yazar ve Behzat Ç. televizyon dizisinin seneristi Emrah Serbes 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen trafik kazası itirafından sonra teslim oldu ve yargılandığı mahkeme tarafından tutuklandı. Peki Emrah Serbes kaç yıl hapis yatacak? Suçu üstlenen Kenan Doğru hapis cezası alacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emrah Serbes kaç yıl hapisle yargılanacak?

Soruşturmanın bundan sonra nasıl ilerleyeceği kimse tarafından bilinmiyor. Yalan ifade vererek suçu üstlenen Kenan Doğru ve suçu Twitter üzerinden itiraf eden Emrah Serbes şu an tutuklu bulunuyor. İki kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza ardırdan yalan ifade veren Kenan Doğru ile Emrah Serbes'in kaç yıl hapis cezası yargılanacak? Bundan sonra ne olacak?

Yazar Emrah Serbes sosyal medya hesabından yayınladığı itiraf mektubu ile takipçilerini şoke etti. Serbes geçtiğimiz hafta İzmir-Aydın otoyolunda gerçekleşen ve 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kazayı kendisinin yaptığını imzalı bir mektup yayınlayarak açıkladı. Ünlü yazar, Torbalı Adliyesi'ne giderek teslim oldu. Serbes, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Serbes'in tutuklanmasına karar verdi. Emrah Serbes, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

15 YILA KADAR HAPİS ALABİLİR

Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan ŞenŞen, davanın, "taksirle birden fazla kişini ölümü ya da yaralanmasına sebep olmak" suçundan açılabileceğini belirterek, "Bu suçun cezası 2 yıldan 15 yıl kadardır" dedi. Taksir yani kusur derecesinin cezayı arttırabileceğini söyleyen Şen, "Taksir derecesi ağırsa ceza yarı oranında artar. Eğer kasıt varsa, yani kaza olacağını öngörüp ilgilenmemişse cezası daha da artar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.