Hava Durumu

Emre hakkındaki iddialara cevap verecek

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili yarın bir basın toplantısı düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2014 22:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2014 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre hakkındaki iddialara cevap verecek
Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, yarın gündeme dair basın toplantısı düzenleyecek.

EMRE, SUÇLAMALARA CEVAP VERECEK

Geçtiğimiz haftasonunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide Veli Kavlak ile fiziki tartışmaya daha sonra Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'le hem saha içinde hem de maç sonunda soyunma odasına giderken tünelde sözlü tartışmaya giren Emre Belözoğlu yarın basın toplantısı düzenleyerek suçlamalara cevap verecek.

İDMANA ÇIKMAYIP, KONUŞMA YAPACAK

Emre, sakatlığı nedeniyle yarın 11'deki antrenmana katılmayacak. Ancak Samandıra'ya gelecek olan Emre'nin buradaki tedavisi devam edecek. Antrenman bitiminde ise basın mensuplarına 12.30-13.00 sularında açıklama yapacak,

KÜFÜR ETTİ İDDİASI

Maç içinde yaşanan bir pozisyon sonrasında Beşiktaş teknik diröktörü Slaven Bilic'e "F... Off" dediği iddia edilen Emre Belözoğlu, Beşiktaşlı ve bir çok futbolsever tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Fenerbahçeli oyuncu gerçekleştireceği basın toplantısı ile küfür iddialarına ve kendisine yapılan eleştirilere cevap verecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.