Hava Durumu

Emre Okur imzaladı

İnegölspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan yetenekli sol kanat oyuncusu, “Hedefi olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. Hep beraber artık bu sene İnegölspor’un başarısı için mücadele edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 04:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 04:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Okur imzaladı
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Fethiyespor’dan sol kanat oyuncusu Emre Okur’u transfer etti. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yetenekli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalanırken, törende Başkan Yardımcısı Metin Ungan ve Asbaşkan Mehmet Döngel de hazır bulundu. Emre’nin takıma katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Ungan, “İddia ediyorum İnegöl seyircisi, futbolseverler uzun zamandan beri böyle süratli bir oyuncuyla karşılaşmamıştır. Bizim için çok önemli bir transfer” dedi.



KISMET BU SENEYEYMİŞ

Emre Okur ise , “Öncelikle beni bu güzel camiaya kazandıran yönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum. Beni burada görmek istediler. İki taraf için de hayırlı olsun. Hep beraber artık bu sene İnegölspor’un başarısı için mücadelede edeceğiz. İnşallah istediğimiz sonuca sezon sonu ulaşacağız. Hedefi olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. İzmitli olduğum ve buraya yakın bölgede oturduğum için yakından takip ettiğim bir kulüp.     Daha önce de 2 kez transfer konumuz olmuştu ama kısmet olmadı. Nasip bu seneyeymiş” şeklinde     ifadeler kullandı.

TRANSFERLER YOLDA

İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Şu anda prensip anlaşmasına vardığımız 5 tane futbolcumuz var. Bunlar birkaç gün içinde biter. Kampa 1 hafta kala tüm transferleri bitirip, sezon hazırlıklarına eksiksiz  başlamayı düşünüyoruz” dedi. 

Bursa Hakimiyet
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.