Hava Durumu

Emre Taşdemir'in bonservisi 4,5 milyon Euro

Bursaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu için birçok takım teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra iki Alman kulübünün de Yeşil Beyazlılar'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 05:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 05:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Taşdemir'in bonservisi 4,5 milyon Euro
İki sezon önce Ankaragücü'nden Bursaspor'a transfer olan Emre Taşdemir için birçok kulübün Yeşil Beyazlı takıma teklifte bulunacağı öğrenildi. Yönetimden Emre ile ilgili “Oyuncuya teklif yok” açıklaması gelirken, Fenerbahçe, Beşiktaş ve iki Bundesliga kulübünün Bursaspor'un kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi. 

AŞAĞIYA İNMEYECEKLER

Olası bir görüşme için hazırlığını şimdiden yapan Yeşil Beyazlı yönetim, bonservis bedelinin taban fiyatını 4,5 milyon Euro olarak belirledi. Gelecek sezon teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Emre Taşdemir'den faydalanmayı düşünürken, yönetimin de teklif gelmesi halinde görüşme yapacağı ve belirlenen rakamdan aşağıya inmeyeceği gelen haberler arasında. 

Bursaspor'da mutluyuz

Oyuncunun menajeri Mehmet Ali Çalışkan, transfer ile ilgili hiçbir konuya karışmadıklarını ve muhatabın Bursaspor yönetimi olduğunu söyledi. Çalışkan; “Emre Taşdemir, Ankaragücü'nden transfer olduktan sonra Bursaspor'da kendini gösterdi ve A Milli Takıma kadar çıktı. Bursaspor'da çok mutlu ve ayrılma ya da herhangi bir kulübe gitmek gibi bir isteği yok. Ancak böyle bir durum olursa da kararı verecek merci Bursaspor kulübüdür” açıklamasında bulundu.  

Bursaspor’da iki sezondur forma giyen Emre Taşdemir sadece bir kez ağları havalandırdı. Genç oyuncu Yeşil Beyazlı forma altındaki tek golünü kupada B.Tepecikspor’a attı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.