Hava Durumu

Emre ve Kubilay için karar zamanı

Samet Aybaba ve Başkan Ali Ay, Kubilay Kanatsızkuş ve Emre Taşdemir'in durumlarını masaya yatıracak. Kubilay'ın kiralanması gündemde. Emre'den de sakatlıkla ilgili problemlerine son vermesi istenecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre ve Kubilay için karar zamanı

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

ARDA TURAN ÖRNEK ALINIYOR
Bursaspor'da büyük beklenti içinde olunan iki genç futbolcu Kubilay Kanatsızkuş ve Emre Taşdemir için yönetim radikal bir karar almaya hazırlanıyor. Yeşil Beyazlılar masaya ilk olarak Kubilay Kanatsızkuş'un durumunu yatıracak. Başkan Ali Ay ve Teknik Direktör Samet Aybaba bir türlü istenileni veremeyen Kubilay'ın başka bir takımda kendisini kanıtlaması için kiralanmasını tartışıyor. Bursaspor'da kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Kubilay için geçmişte Arda Turan'ın Galatasaray'dan Manisaspor'a kiralanması örnek alınıyor.

EMRE'NİN BU KAMP SON ŞANSI
Benzer durum Emre Taşdemir için de geçerli. Bursaspor'a 2015-16 sezonunda sözleşme imzalayan ve sözleşmesi 2019'un mayıs ayında bitecek Emre'den bitmek bilmeyen sakatlıklarına bir son vermesi söylenecek. Geldiği ilk sezonda başarılı bir grafik çizen ancak son iki sezonda A Takım'da sadece 11 maçta forma giyerek 378 dakika sahada kalan Emre Taşdemir'e ültimatom verilecek. Afyon kampının başından itibaren takımdan ayrı çalışan 22 yaşındaki krampon eğer durumu düzelmezse satış listesine konulacak ve kulüp bulması istenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.