Hava Durumu

En acı bayram! Alperen'in mezarına bırakılanları görünce...

İzmir'de anaokuluna giderken serviste saatlerce unutulan ve can veren 5 yaşındaki Alperen Sakin'in ailesi, toprağa verdikleri oğullarının mezarına bayram ziyareti yaparak gözyaşı döktü. Alperen'in mezarı başına bırakılan şeker ve emzikler ise gören herkesi duygulandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2017 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2017 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En acı bayram! Alperen'in mezarına bırakılanları görünce...

Çiğli ilçesinde 15 Ağustos'ta meydana gelen olayda, 5 yaşındaki Alperen Sakin saatlerce servis içerisinde unutulmuş ve can vermişti. Türkiye'nin gündemine oturan olay sonrasında, kreş sahibi ve anaokulu müdürü Yurdagül İşgören ve eşi Tamer İşgören tutuklanmış, yeniden gözaltına alınan görevli hostes Dilara K. ise adli kontrol şartıyla tekrar serbest bırakılmıştı.

Skandal olayın ardından Kurban Bayramı'nı minik Alperen'siz geçiren ailenin bayram sabahı ilk işi evlatlarının mezarını ziyaret etmek oldu. Çiğli ilçesindeki mezara giden ailenin ziyareti sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Anne Buket ve baba Serkan Sakin çifti, minik Alperen'in mezarı başında gözyaşı döktü. Baba ve anneye, diğer aile bireyleri de eşlik etti.

Baba Serkan Sakin, Alperen'in mezarına gelir gelmez, "Bayramın mübarek olsun oğlum, aslan oğlum; ben geldim" dedi ve ardından da gözyaşlarına boğuldu. Anne Buket Sakin de, Alperen'in mezarı başındaki çiçekleri suladı ve o da eşi gibi gözyaşlarına hakim olamadı.

MEZARINA ŞEKER VE EMZİK BIRAKILDI

5 yaşındaki Alperen'in mezarına bırakılan emzik ve şekerler de görenlerin içini acıttı.

Kur'an-ı Kerim okuyan aile, Alperen için bol bol dua etti. Baba Serkan Sakin, Alperen'in acısına alışamadıklarını ve hüzünlü bir bayram geçirdiklerini söyledi. "Alperen bu bayram ellerimi öpemedi" diyen baba Sakin, "Her fırsatta oğlumun mezarını ziyaret ediyorum, gerekirse her gün. Alperen şekeri çok severdi. Alperen'i seven birisi sağolsun gelmiş bırakmış; belki küçük bir çocuk bıraktı bilmiyorum. Devletimizden Allah razı olsun. Ben her zaman söyledim yine de söylüyorum; biz büyük bir milletiz, güçlü bir devletiz. Yardımını esirgemeyen başta sayın Devlet Bahçeli olmak üzere diğer yardımcı olmak isteyen sivil toplum örgütlerine ve Alperen'i evladı gibi gören, sahiplenmiş olan bir sürü abla, ağabeyler, bütün Türk halkına, bu vatanın bayrağının altında yaşayan tüm duyarlı insanlara hepsinden Allah razı olsun. Allah hiçbir anneye, babaya böyle bir acı yaşatmasın. İnşallah bu saatten sonra başka Alperen'ler ölmeyecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.