Hava Durumu

En büyük Cumhuriyet

Futsal Okullararası 2. Küme Genç Erkekler final maçında Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Mustafa- kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 6-4 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En büyük Cumhuriyet

GOLLER ART ARDA

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Küme Genç Erkekler futsal müsabakalarında şampiyon dün oynanan final maçıyla belli oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'ndan oynanan karşılaşmada Cumhuriyet Anadolu Lisesi, nefesleri kesen final maçında Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 6-4'lük skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Mücadeleye iyi başlayan Cumhuriyet ekibi Sinan ve Görkem'in ayağından goller bulsa da bu gollere Tarık ve Emirhan ile cevap veren Kemalpaşa temsilcisi ilk yarıda 2-2'lik eşitliği yakaladı.

ZİRVEYE ÇIKTILAR

İkinci yarıda rakibi karşısında şampiyonluğa ulaşmak için baskısını artıran Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Görkem ve Halil'in ayağından 2 gol bularak müsabakada 4-2'lik üstünlük yakaladı. Ani gelişen ataklarda Halil ve Ertuğrul'la goller bulan Cumhuriyet ekibi bir anda final maçında 6-2'lik üstünlük yakaladı. Mücadelenin son bölümlerinde eşitlik için hücumlar geliştiren Kemalpaşa temsilcisi Özkan Aydemir ile 2 gol bulsa da yeterli olmadı ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi müsabakadan 6-4'lük skorla galip ayrılarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.