Hava Durumu

"En büyük hobim soyunmak"

İngiltere'nin West Ham United takımında forma giyen oyuncusu Chicharito'nun sevgilisi Sarah Kohan, en büyük hobisinin soyunmak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"En büyük hobim soyunmak"

İngiltere Premier Lig'de West Ham United'ın futbolcusu Javier Hernandez'in yeni sevgilisi Sarah Kohan, yaptığı bomba açıklamalarla Ada basınını sallıyor. Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan Hernandez'in sevgilisi Sarah Kohan, tüm dünyayı geziyor. Çekildiği fotoğrafları da sosyal medya hesabında yayınlıyor.Instagram'da 1.2 milyon takipçisi bulunan Kohan'ın, sevgilisi Hernandes'e olan aşkını göstermek için geçtiğimiz gün Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Cesur paylaşımlarıyla gezdiği ülkerden fotoğraflarını paylaşan Kohan, bu gönderinin altına, "Senin için deliriyorum" açıklamasını yazdı. Harvard Üniversitesi'nde hukuk okuyan model Sarah Kohan, dünyayı gezmek için eğitimini dondurmaya karar vermişti.Ateşli fenomen, en son verdiği röportajla yine gündem olmayı başardı. Sarah Kohan, hayatındaki en büyük iki hobisinin: soyunmak ve suşi yemek olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.