Hava Durumu

En büyük kaptan Ömer Erdoğan

16 Mayıs 2010’da şampiyonluk kupasını havaya kaldıran ve aktif futbol yaşamını bitirme kararı alan Ömer Erdoğan, Atatürk Stadı’na son kez çıktı. Deneyimli krampon duygusal anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En büyük kaptan Ömer Erdoğan

Sezon sonunda aktif futbol yaşamına son noktayı koyacak Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan Atatürk Stadı’ndaki Eskişehirspor maçıyla birlikte taraftarla vedalaştı. Tribünler emektar kaptanlarını bağrına bastı. Isınma hareketleri sırasında hakemler ve Eskişehirsporlu futbolcular Ömer Erdoğan’ı tebrik etti. Düzenlenen törende ise Bursaspor Yönetimi ve Teknik Direktör Hikmet Karaman Ömer Erdoğan’a Yeşil Beyazlı takıma yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi. Tören sırasında kaptanlarına Bursasporlu tüm futbolcular da eşlik etti.

\"\"

HERKESE NASİP OLMAZ

Törende konuşan Ömer Erdoğan unutamayacağı günleri Bursaspor’da yaşadığını söyledi. Deneyimli futbolcu, “Gönül isterdi ki başkanımız da keşke aramızda olsaydı. Ama olmadı. Bursaspor’da unutmayacak günler yaşadım şampiyonluklar gördüm, camia olarak kenetlendik. Bu formayı giymek, bu başarılara imza atmak herkese nasip olmaz. Futboldan kopmayacağım. Umarım Bursaspor’a hizmet etmeye devam ederim” dedi. Kaptan, daha sonra tribünleri selamlarken, gösterilen ilgi karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

\"\"

Gol ümidi olarak oyuna girdi

Kaptan Ömer Erdoğan karşılaşmanın 83.dakikasında oyuna dahil oldu. Başarılı oyuncu Yeşil Beyazlı formayla kariyeri boyunca 16 kez ağları havalandırırken, bu maçta gol atamadı.

\"\"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.