Hava Durumu

En güzel günleri kabusa döndü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin mezuniyet törenine dolu yağışı damga vurdu. Kimi öğrenciler ise bu durum karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En güzel günleri kabusa döndü
Bilecik'te üniversite öğrencilerinin stadyumda yapılan mezuniyet töreni sırasında önce sağanak yağmur, ardından dolu yağdı. Saha ortasında kalan öğrenciler, cübbeleriyle korunmaya çalıştı.

\"\"

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin çeşitli fakülte ve yüksekokullarından mezun olan öğrenciler için Şeyh Edebali Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Rektör Prof.Dr. İbrahim Taş, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

\"\"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okunmasıyla başlayan törende öğrencilerin yürüyüşünün ardından konuşmalar yapıldı. Dereceye giren öğrencilere plaketleri verildiği sırada sağanak yağmur başladı. Öğrenciler sığınacak yer ararken, bu kez dolu yağışı başladı. Saha ortasında kalan öğrencilerden bazıları masaların altına girerken, bazıları ise cübbeleriyle korunmaya çalıştı.

\"\"

Stadyumdaki açık tribünü dolduran öğrenci yakınları da sağanak yağmur ve dolu nedeniyle zor anlar yaşadı. Mezunlar ve aileleri sırılsıklam bir halde stadyumu terk etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.