Hava Durumu

''En iyisi biziz''

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba takımın 6 haftada maç kazanamamasının futbolcular üzerinde baskı yapmadığını söyledi. Aybaba, 'Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biriyiz diyebilir misiniz?' şeklindeki soruya, "Birinciyiz biz" sözüyle yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''En iyisi biziz''

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

FUTBOLDA GARİP ŞEYLER OLUYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Sivasspor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Ligde henüz maç kazanamamış olmalarının futbolcularının üzerinde baskı oluşturmadığının altını çizen deneyimli teknik adam, "Futbolcularım çok keyifliler. Toplantıda, yemekte, sahada çok keyifliler. Kazandıkları zaman daha da keyiflenecekler. Futbol içinde garip şeyler de oluyor. Ummadığınız takımlar ummadığınız takımları yeniyor. Bizim de 'şanssızlık mı?' diye aklımızdan geçiyor. Futbolcularımıza da öyle anlatmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim kadromuz zaman içinde her şeyi kaldıracak güce erişecek. Ama oyuncularımızda 'Maçları niye kazanamadık?' diye bir düşünce yok. Herkesin morali üst seviyede" diye konuştu.

EN İYİLER ARASINDA BİRİNCİYİZ

Samet Aybaba, yöneltilen 'Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biriyiz' diyebilir misiniz? şeklindeki soruya, "Birinciyiz biz" sözüyle yanıt verdi. Aybaba, "Çok iyi şeyler yapıyoruz. Eksiklerimiz de var. 9 yeni oyuncuyla, yeni oluşmuş bir kadroyla, 17 oyuncuyu göndererek, 11 altyapı oyuncusunu bu takımın içine katarak ve ekonomimizde de çok büyük bir gelişim göstererek, aşağıya çekerek bu takımın yaptığı işlerden memnunum. Ama puan olarak biraz yukarı çıkmamız lazım. O da zaman içinde büyük bir ihtimalle hızla olacaktır." dedi. Kadroda değişikliğe gitmeyeceğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Eğer bir sakatlık ya da form grafiğinde bir düşüş yaşanmazsa hemen hemen aynı kadroyla sahaya çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.