Hava Durumu

En iyisi Luka Modric

FIFA yılın en iyileri belirlendi. Yılın futbolcusu ödülünü Real Madrid ve Hırvatistan Milli Takımı'nın yıldızı Luka Modric aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En iyisi Luka Modric

RONALDO VE SALAH'I GEÇTİ

FIFA tarafından 2018 yılının en iyilerinin belirlendiği ödül töreni, Londra'da düzenlendi. 'Yılın En İyileri Ödülleri', FIFA tarafından üçüncü kez dağıtıldı. Milli takımların teknik direktör ve kaptanları, basın mensupları arasından seçilmiş bir grup ile halkın katılımıyla yapılan oylama sonucunda Real Madrid'in yıldızı Luka Modric, Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nün sahibi oldu. Modric, Cristiano Ronaldo ve Muhammed Salah'ı geride bırakarak ödülü kazanmayı başardı.

ERZURUMSPOR'A ÖDÜL GELDİ

Yılın kalecisi ödülünü, geçen sezon Chelsea'de oynayan Real Madrid'in Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois aldı. Fransa Milli Takımı ile 2018 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Fransız Didier Deschamps, yılın teknik direktörü seçildi. FIFA Fair Play Ödülü'nü bu sezon Erzurumspor'da forma giyen Alman Lennart Thy kazandı. Thy bu ödüle, geçen sezon takımı Venlo'nun PSV ile maç yapacağı gün bir hastaya kök hücre bağışında bulunması nedeniyle layık görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.