Hava Durumu

En önde saf tuttu... Herkes sitem etti... Acılı anneden kahreden sözler...

Babaları Ali Yardım tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'nın için dün Sancaktepe Yenidoğan'daki Hz Ali Camii'ne cenaze töreni düzenlendi. Yardım, çocuklarının cenaze namazında en önde tek başına saf tuttu. İki çocuğunun yanında getirdiği emziklerini öptü. Daha önce yetkililere sitem eden anne bu kez de komşularına, yakınlarına tepki gösterdi: Hepinize yalvardım. Hiçbiriniz bana sahip çıkmadınız.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En önde saf tuttu... Herkes sitem etti... Acılı anneden kahreden sözler...

Elif Mina ve Miray Hira'nın cenazeleri dün öğle vakti camiye getirildi. Çocuklardan birinin cenazesi cenaze aracının arkasına konulurken diğeri de aracın içinde getirildi. Anne Dilek Yardım, çocuklarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıdı.

'BENİ RAHAT BIRAKIN, HEPİNİZE YALVARDIM'

Acılı anne tabutlara sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Dilek Yardım kendini teselli etmek isteyen akrabaları ve yakınlarına tepki gösterdi. Kendisini rahat bırakmalarını isteyen acılı anne, "Hepinize yalvardım. Hepinizin kapısına gittim. Hiçbiriniz sahip çıkmadınız. Kimse bana yaklaşmasın. Hepinize yalvardım. Sen de sahip çıkmadın bana. Dede olmadın bana" şeklinde bağırdı.

CENAZE NAMAZLARINI KILDI

Dilek Yardım, cenaze namazında cemaatin en önüne geçerek tek başına saf tuttu. Bu sırada iki çocuğunun yanında getirdiği emziklerini öptü. Çocuklarının cenaze namazını kılan acılı anne musalla taşlarından tek tek alınan tabutlara omuz verdi. Elif Mina'nın tabutu cenaze aracının arkasına konurken, Miray Hira'nın tabutunu acılı anne kucağına aldı. Çocukların cenazeleri Yenidoğan mezarlığına defnedildi.

ACILI ANNE FERYAT ETMİŞTİ

Acılı anne, olay sonrası durumu yetkililere bildirdiğini belirterek feryat etmişti. Acılı anne "İki tane çocuğum öldü benim, emziği elimde kaldı. Kimsecikler sahip çıkmadı bana. Korudum, kolladım, sığınma evlerinde kaldım ama sahip çıkamadım çocuklarıma. Şu anda hiç kimsem yok. Kim sahip çıkacak bana, kim verecek o çocukların hesabını" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.