Hava Durumu

En sevdiği renk Yeşil-Beyaz!

A Milli Takım'ın Özbekistan'ı 2-0 yendiği karşılaşmada 2 harika gole imzasını atan ve şu anda Fransa'nın Lille takımında forma giyen Zeki Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2019 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2019 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En sevdiği renk Yeşil-Beyaz!

Şenol Güneş ile daha önce Bursaspor'da çalışma fırsatı bulduğunu belirten Zeki, "Şenol hoca beni ilk kez Bursaspor'da A Takım'a çıkaran isim. Henüz 17 yaşındayken bana bu fırsatı vermişti. O zaman yeteri kadar çalışma fırsatı bulamamıştım. Şimdi milli takımda ve yollarımız tekrar buluştu. İlk kampta yanına çağırdı ve birebir görüştük. Takımdaki diğer oyuncularla da birebir görüştü. Takıma çok özgüven veriyor. Ben de bu süreçte kendimi geliştirmek adına ekstra çalışmalar yapıyorum. Güreşin futboluma katkısı çok oldu. Bana sahada hep çok güçlüsün diyorlar. Bu da tesadüfü değil, 15 yaşından beri ekstra çalışmalar yapıyorum" dedi.

Mehmet Zeki Çelik en sevdiği renk sorusuna, "Yeşil-Beyaz" yanıtını verirken, futbolcu olmasaydın ne yapardın sorusuna ise, "Muhtemelen Bursa'da abilerimin yanında tekstil ya da pastanede çalışırdım" dedi.

GENÇLERE ŞANSI TİMSAH VERDİ!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyonluğuyla 2018-2019 sezonunda genç futbolculara fazla forma şansı verilmedi. Ligde 14 ekip, 21 yaş ve altında forma giyen futbolcuları sahaya sürerken, Bursaspor ve Galatasaray'da bu kriterlere uygun dörder oyuncu dikkati çekti. Bu ekipleri üçer futbolcuyla Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Kayserispor, ikişer oyuncuyla Antalyaspor ve Trabzonspor, birer futbolcuyla Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe ve MKE Ankaragücü izledi. Son 5 sezonda ligde forma giyen genç oyunculara en çok şansı da Bursaspor verdi. Timsah 2014-2015'te Ozan Tufan'a 32 maçta 2799 dakika, 2016-2017'de Kubilay Kanatsızkuş'a 29 maçta 1801 dakikada ve yine 2016-2017'de Ertuğrul Ersoy'a 20 maçta 1594 dakika şans verdi. Son 5 yılda Ozan Tufan'ın maç sayısı ve dakikasına ise yaklaşan dahi olmadı.

FURKAN'DAN YALANLAMA

Bursaspor ile sözleşmesi sona eren ve sosyal medyadan veda mesajı yayınlayan Furkan Soyalp, hakkında çıkan icra haberlerine yanıt verdi. Furkan, "Klasik aynı kişilerin oyunları. 6. hafta kadro dışı kaldığımda yapmayanlar, sebebini bilip ancak susanlar şimdi karalamaya çalışıyorlar. Kulübün 2017 yılından beri şahsıma vermiş olduğu senetleri ödememesinden dolayı şahsi hesabıma icra geldi. Bunu bile önemsemedim. Yani icra kulübe değil bana geldi. Takip başlatabilir, istediğimi alabilirim ama yapmadım. Artık kim ne yazarsa yazsın. Ben bu camiaya ait olduğum için hep sustum, susacağım. Bu kulübe ve camiaya yazık ediyorlar. Ben istemediğim halde sözleşme yenileyecek birisini bulamadığım için veda ettim bu takıma. Gelen teklifleri bile beklettim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.