Hava Durumu

En talihsiz hırsızlar

Bursa İnegöl'de çeşitli yerlerde, araçlardan çaldıkları akülerle kaçmaya çalışan hırsızlar mıcırla kapatılmış çukura saplandılar. Aracı saplandığı yerden çıkaramayan hırsızlar, emniyet ekiplerini görünce aracı bırakıp kaçtılar.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En talihsiz hırsızlar

Edinilen bilgiye göre, dün gece boyunca İnegöl'de çeşitli yerler de park halindeki araçlardan 9 adet akü çalan iki hırsız, 07 BRJ 60 plakalı araca aküleri yükledi. Süleymaniye Mahallesi Orta Sokak üzerinde seyir halindeyken, saat 08.00 sıralarında iki hırsız yolda mıcırla kapanan çukura aracı sapladı. Uzun süre aracı saplandığı yerden çıkarmak için uğraşan ve çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen iki hırsız aracı saplandığı yerden çıkaramadılar. Durumların şüphelenen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekiplerini gören iki hırsız aracı sağlandığı yerde bırakarak yaya olarak olay yerinden kaçtılar. Olayın ilk başta kaza olduğunu düşünen emniyet ekipleri, aracı inceledikten sonra çalıntı aküleri fark ederek olayın hırsızlık olduğunu anladılar.

Aracı inceleyen emniyet ekipleri aracın ön koltuğunda 2, arka koltukta 3 ve bagajda 4 adet otomobil, otobüs ve TIR'lara ait akü buldu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenen araç daha sonra otoparka çekildi. Yaya olarak kaçan şahısları kovalayan emniyet ekipleri hırsızlardan birini Süleymaniye Mahallesi Nezir Sokak üzerinde bir apartmanda kıstırdı. Apartmanın giren hırsız ise binanın arka kapısından kaçtı.

Emniyet ekipleri tarafından aranmalarına devam eden hırsızlardan birinin 2010 yılında hırsızlık şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda tutuklanan 30 yaşındaki C.E. olduğu belirtildi.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.