Hava Durumu

Ene: 2018'de daha iyi olacağız

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 13. haftasında evinde Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 92-88 yenerek 2017 yılını galibiyetle tamamlayan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ene: 2018'de daha iyi olacağız

Büyükçekmece takımını ve Başantrenörü Özhan Çıvgın'ı mücadelelerinden dolayı tebrik eden Ene, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Özhan hoca ligde en düşük bütçeyle en iyi işler yapan koçlardan biri.

Biz zaten maç öncesi de takımca saygı duyuyorduk. Rakibimiz; Trabzon deplasmanında aldıkları galibiyet, içeride Giresun'u farklı yenmeleri açısından Bursa'ya hem moralli, hem de enerjik geldiler. Maça daha iyi başlamayı bekliyorduk. İlk yarı oynadığımız basketbol bizim kabul edeceğimiz bir basketbol değil.

Ama bir şekilde arkadaşları iterek, uyandırarak bir yerde enerjilerini çıkarmayı başardık ve gerekli farkı elde ettik. Şimdi 1-2 gün dinleneceğiz. Ondan sonra tekrardan çalışarak bir daha o organizasyonu ve enerjiyi işler hale getireceğiz. 2017 yılı genel olarak baktığımızda bizim için iyi geçti ancak 2018 yılında hedeflerimizi büyüterek daha kuvvetli adımlarla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.