Hava Durumu

Ene: Seyircimiz müthişti

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene Tahincioğlu Basketbol Ligi'nin 17. haftasında karşılaştıkları Muratbey Uşak maçını değerlendirdi. Ene, "Sağlam kaldığımız zaman bir seviyenin üzerinde basketbol oynuyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ene: Seyircimiz müthişti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. haftasında evinde konuk ettiği Muratbey Uşak'ı 97-72'lik skorla mağlup eden TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Üst üste 3 iyi maç oynadıklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Bir bakıma kendi enerjilerini, antrenman tempomuzu, ritmimizi yakaladık. Sağlam kaldığımız zaman bir seviyenin üzerinde basketbol oynuyoruz. Barış Ermiş'in olmaması rotasyonda 2 maçtır bize sıkıntı yaratıyor" dedi.

Taraftarların verdiği destekten mutluluk duyduğunu ifade eden Orhun Ene, "Müthiş bir seyircimiz vardı. Oyunun içinde, kaliteli bir seyircimiz vardı. Bu bize inanılmaz bir direnç sağladı. Artık sadece Euroleague takımlarına karşı oynadığımız maçlarımıza değil, bütün maçlarımıza seyircilerimiz geliyor. Onlara teşekkür etmemiz lazım. Lig devam ediyor. Önümüzdeki hafta çok zorlu bir Beşiktaş deplasmanı var. Şimdi ona hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.