Hava Durumu

'Enes'in yolundan gideceğim'

Hedefinin İstanbul takımlarına değil, Avrupa'ya gitmek olduğunu belirten Kubilay Kanatsızkuş, "Enes Ünal'ın yolundan gitmek istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2017 05:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2017 05:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Enes'in yolundan gideceğim'

Süper Lig'in ilk yarısında Podolski, Fernandao ve Aboubakar gibi yıldız isimlerden daha çok gol sevinci yaşayan Bursaspor'un genç ismi Kubilay Kanatsızkuş, Antalya kampında hedeflerini açıkladı.

Bu sezon görev aldığı 12 maçta 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 19 yaşındaki forvet oyuncusu, öncelikli hedefinin Bursaspor'da sürekli olarak oynamak olduğunu vurgulayarak, "Elimden geldiğince bu formayı giymek istiyorum. Olursa Avrupa olabilir ama olmazsa da sıkıntı yok. Enes Ünal'ın yolundan gitmek istiyorum. Profesyonellik ne gerektirir bilemiyorum ama şu an için İstanbul gibi bir hedefim yok. Bursaspor benim için en iyi seviye diyebilirim. Taraftarın bakışı da önemli ama ben 8 sene buranın altyapısında oynadım ve burada doğup büyüdüm. Buraya bir vefa borcum var diyebilirim. O yüzden olursa sadece Avrupa" şeklinde konuştu.

Genç oyuncu kendisini bugüne kadar en çok zorlayan defans oyuncusunun sezon başında Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Serdar Aziz'in olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.