Hava Durumu

Enes Ünal'ın mesajı okunmadan antrenmana başlanmıyor!

Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Faruk Korkmaz, Enes Ünal'ın kendileri için çok büyük rol model olduğunu söyleyerek, "Onlara, 'Hedefiniz İstanbul takımları değil, Türkiye'de Bursaspor olsun. Gidecekseniz de Avrupa'ya gidin' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2017 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2017 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Ünal'ın mesajı okunmadan antrenmana başlanmıyor!

Bu sezon Manchester City'den Villarreal'e transfer olan Enes Ünal, yetiştiği Bursaspor Kulübü'nde geleceğin futbolcu adaylarına rol model oldu. Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde eğitim gören futbolcu adaylarına, genç golcünün tesislere asılan veda mektubundaki, "Küçüklüğümden beri Türkiye'de Bursaspor'dan başka hiçbir takımda oynamayı düşünmedim'' sözleriyle aidiyet duygusu aşılanıyor. Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Faruk Korkmaz, "Buradaki oyunculara her zaman Enes Ünal'ı örnek göstererek, 'Hedefiniz hiçbir zaman İstanbul takımları olmasın, Türkiye'de Bursaspor olsun. Gidecekseniz Avrupa'ya gidin, hepimiz gururlanalım' diyoruz'' ifadelerini kullandı.

ÖRNEK ALINIYOR

Korkmaz , Bursaspor'da yetişen Enes Ünal'da aidiyet duygusunun fazlasıyla bulunduğunu vurgulayarak, "Enes küçüklüğünden beri hiçbir zaman 'İstanbul takımlarında oynayacağım.' demedi. Enes her zaman 'Bursaspor'da oynayacağım ve hedefim Avrupa' ifadesini kullandı" dedi. Enes Ünal'ın, kendini yetiştirebilen çok özel bir oyuncu olduğunu dile getiren Faruk Korkmaz, şunları kaydetti: "Enes'in buralara gelmesinden çok mutluyuz. Bunu sonuna kadar hak eden bir oyuncu." Faruk Korkmaz, altyapıdaki birçok oyuncunun da kendisine Enes Ünal'ı örnek aldığına işaret ederek, "Bu aidiyet duygusuyla yeni oyuncular yetiştiriyoruz. Yeni Enesler geliyor. Onlar da Enes Ünal ağabeylerini örnek alarak oralara gelecekler inşallah" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.