Hava Durumu

Enes Ünal: "Yeniden gol atmam lazım"

Twente'de forma giyen milli futbolcumuz Enes Ünal, "Bu kadar gol atmayı beklemiyordum ancak 2 haftadır gol atamıyorum. Yeniden ritim bulmam gerekiyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Ünal: "Yeniden gol atmam lazım"
Twente'nin golcü oyuncusu Enes Ünal, ligdeki PSV maçı öncesi Hollanda basınına bir röportaj verdi. Performansıyla göz dolduran Milli yıldız, samimi açıklamalar yaptı.

Enes Ünal, kendisinin PSV'nin golcü oyuncusu Luuk de Jong ile kıyaslanması hakkında da yorumda bulundu. Enes, kimin daha iyi olduğuna izleyenlerin karar vereceğini dile getirdi.

"TWENTE'DE OYNAMAK GÜZEL"

Genç oyuncu yaptığı açıklamada ''Bu kadar gol atmayı beklemiyordum ancak 2 haftadır gol atamıyorum. Yeniden ritim bulmam ve her hafta gol atmam gerekiyor. Twente'de oynamak gerçekten güzel bir duygu'' sözleriyle yeniden gollerine devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

"BU SORUYU BANA SORMAYIN"

De Jong kıyaslamalarına da cevap veren Enes, ''De Jong Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir oyuncu. Öncesinde de Bundesliga'da oynadı. Topu tutmayı çok iyi biliyor. Çalışkan, gerçek bir takım oyuncusu. Hangimizin daha iyi olduğuna gelirsek, bu soruyu bana sormamalısınız'' dedi.

Enes Ünal, sezon başında Manchester City'den kiralık olarak Twente'ye gelmişti. Milli oyuncunun bu sezon 9 lig maçında 7 golü bulunuyor. (Sporx)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.