Hava Durumu

Engel tanımıyorlar

Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı, Fransa’da düzenlenen Antibes Tekerlekli Sandalye Eskrim Turnuvası’ndan bronz madalyayla döndü.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Engel tanımıyorlar
BİR BAŞARI DAHA

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor Kulübü tarafından kurulan Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı, dünya çapında aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Fransa’da düzenlenen Antibes Tekerlekli Sandalye Eskrim Turnuvası’na katılan Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı, gösterdiği başarıyla bronz madalya almaya hak kazandı. 5-9 Nisan tarihleri arasında düzenlenen kamp döneminde turnuvaya hazırlanan takımlar, 10 Nisan tarihinde de şampiyonluk için yarıştı.

KADINLARDA MADALYA

10 ülkeden toplam 37 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya, Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı, Hakan Akkaya ve Elke Lale van Achterberg ile katıldı. Kadınlar Epe Kategorisi’nde mücadele eden Elke Lale van Achterberg rakiplerini geçerek 3’üncülük kürsüsüne çıktı ve bronz madalyanın sahibi oldu. Erkekler Epe Kategorisi’nde ter döken Hakan Akkaya da turnuvayı 7. sırada tamamladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.