Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bıraktılar!

St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili paylaşımından dolayı Türk futbolcu Enver Cenk Şahin'in kadro dışı bırakıldığını ve A Takım'la antrenmanlara katılmayacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2019 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2019 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bıraktılar!

Bundesliga 2 takımı St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili paylaşımından dolayı Türk futbolcu Enver Cenk Şahin'in kadro dışı bırakıldığını ve A Takım'la antrenmanlara katılmayacağını açıkladı.

St. Pauli açıklamasında "Taraftarlar, kulüp üyeleri ve tüm dostlarımızla yapılan uzun tartışmalardan sonra Türkiye'deki algı ve tutumu da diğer kültürlerden ayırmamalı ve farklılaştırmamamız gerektiğinin farkına vardık. Şüphesiz savaş eylemlerini reddediyoruz. Savaş ve buna dair olan dayanışma temelde kulübün değerleri ile çelişiyor. Mevcut sözleşmesi geçerli. Tüm tarafları korumak için Cenk'e St.Pauli tarafından bir eğitim verilecek ve misafir edilecek." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Cenk Şahin'e destek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Barış Pınarı Harekatı'na destek olduğu için kulübü St. Pauli tarafından kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'e destek oldu.

Barış Pınarı Harekatı'na desteklemek amacıyla sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan ve bu doğrultuda kulübü St. Pauli tarafından kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'e bir destek de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan geldi. Kasapoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile futbolcunun arkasında olduklarını ifade ederken mesajında şu sözlere yer verdi:

"St. Pauli forması giyen Enver Cenk Şahin'in #BarışPınarıHarekatı'na destek veren paylaşımı sonrası karşı karşıya kaldığı tutumu kınıyorum. Futbolcumuzu arayarak milli duruşundan dolayı tebrik ettim ve Türkiye Cumhuriyeti olarak arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade ettim"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.