Hava Durumu

Epic Games Store'un ücretsiz oyunları

Epic Games Store bilindiği gibi bir süredir her hafta bir oyunu hatta bazen birden çok oyunu oyunseverlere ücretsiz bir şekilde sunuyor. Bu oyunlar bazen geri planda kalmış oyunlar oluyor, bu şekilde hem arkalara itilmiş oyunları çok kolay bir şekilde tekrar vitrine koyarak bir nevi oyunu parlatma işlemine gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2020 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Epic Games Store'un ücretsiz oyunları

Oyunları ücretsiz bir şekilde sunarak binlerce kişi tarafından indirilmesi sağlanıyor. Oyunseverler oyunu indirdikten sonra, kütüphanelerine indirdikten sonra sonsuza kadar oyun onların oluyor. Buradaki amaç tabiki kullanıcılara ücretsiz bir hizmet sunma dışında, arkasında bir pazarlama stratejisi yer alıyor. Tozlu raflardaki bu oyunların kullanıcı sayılarını artırarak ileride bu kullanıcı kitlesinin getireceği yeni oyuncuları planlıyor. Ayrıca ücretsiz dağıtarak kullanıcıları kendi platformlarına bağlıyor

Sıradaki bedava oyunlar ise Wilmot's Warehouse ve 3 out of 10, EP 1: "Welcome to Shovelworks".

Oyunlardan ilki olan Wilmot's Warehouse, geçen yılın Ağustos ayında çıkan bir bulmaca oyunu. Deponuzu, müşterilerinizin istediği şeyleri basitçe bulmanız gereken şekilde düzenlemenizi isteyen yapım, pek tanınan bir oyun değil. Yayınclığını Finji'nin üstlendiği bağımsız yapım, istenirse eşli olarak da oynanabiliyor.

Haftanın başka bedava oyunu Epic Games Store 'de ilerlediğimiz dönemlerde de bedava olarak kalacak bir oyun. Çıkışını bugün sağlayan 3 out of 10, EP 1: "Welcome to Shovelworks", açıklamasında bahsedildiğine göre dünyanın ilk oynanabilir Sit-Com'u. İlginç bir oyun deneyimi yaşamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olduğunu söyleyelim. Ücretsiz sahip olabilir ve hep öyle kalabilir. Bu fırsatı kaçırmamanız gerekir.

Wilmot's Warehouse ve 3 out of 10, EP 1: "Welcome to Shovelworks" 13 Ağustos saat 18.00'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. Diğer haftanın oyunları şu an belli olmasa da belli olduğu anda buradan bilgilendirme sağlayacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.