Hava Durumu

Er Ryan Donk, Galatasaray'ı kurtardı!

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u Ryan Donk'un 87'de gelen golü ile 1-0 yendi. Galatasaray bu sonuçla Trabzonspor ve Akhisar'a karşı alınan ağır yenilgilerin ardından deplasmanda galibiyeti hatırladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2018 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2018 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Er Ryan Donk, Galatasaray'ı kurtardı!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor evinde Galatasaray ile karşılaştı. Maça ev sahibi Antalyaspor hızlı başladı. Henüz ilk dakikada Galatasaray savunmasının arkasına hareketlenen Maicon'dan önce topa müdahale eden Muslera, mutlak bir golü önledi.

Galatasaray ilerleyen dakikalarda gol aramaya başladı. 9'da Garry Rodrigues'in vuruşunda Boffin gole izin vermezken, 12. dakikada Ndiaye'nin vuruşu direğin yanından auta gitti.

Dakikalar 33'ü gösterdiğinde Antalyaspor gole çok yaklaştı. Köşe vuruşundan gelen topu Celutska indirdi, Diego arka direkte golü atmak istedi ancak vuruşu üstten auta gitti.

İlk yarının son dakikasında hakem Cüneyt Çakır, Cissokho'nun topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle Galatasaray lehine bir penaltı verdi. Ancak daha sonra "VAR" kararıyla penaltıyı iptal etti ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Galatasaray ikinci devreye hızlı başladı. 48'de Sinan Gümüş'ün pasında Onyekuru topla buluştu. Kaleci Boffin ile karşı karşıya kalmak üzereyken Antalyaspor savunması son anda araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

Antalyaspor'u yarı sahasına hapseden Galatasaray'da 59. dakikada Ömer Bayram'ın ortasında topla buluşan Garry Rodrigues'in şutu üstten auta gitti. 65'te Feghouli, 76'da ise Sinan Gümüş'ün vuruşlarında Boffin gole izin vermedi.

Dakikalar 87'yi gösterdiğinde sahneye çıkan Ryan Donk, Galatasaray'a galibiyeti getiren isim oldu. Bu sonuçla Galatasaray puanını 18'e yükseltirken, Antalyaspor ise 13 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.