Hava Durumu

Ercan Saatçi'den gazeteciye ağır tehdit!

Nişantaşı'nda bir mekandan alkollü olarak çıkan şarkıcı Ercan Saatçi, kendisini görüntüleyen bir gazeteciye küfretti. Saatçi ardından gazeteciyi işinden kovdurmakla tehdit etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ercan Saatçi'den gazeteciye ağır tehdit!

Şarkıcı Ercan Saatçi, Nişantaşı'nda katıldığı bir davet çıkışı gazetecilerle karşılaştı. Saatçi, kendisini görüntülemek isteyen bir basın mensubuna ilk olarak küfür etti sonra ise işinden kovdurmakla tehdit etti.

FENERBAHÇE TEZAHÜRATI YAPTI

Geceden iki kadınla ayrılan 50 yaşındaki şarkıcı Ercan Saatçi, alkolün dozunu kaçırınca kendisine yakışmayan ifadelerde bulundu. Saatçi, ilk olarak karşı kaldırımda bulunan ve kendisini görüntüleyen kameraya "Yaşa Fenerbahçe sen çok yaşa" diye bağırdı.

"HEMEN İŞİNE SON VERDİRELİM"

Kendisini görüntüleyen kameraya aynı şekilde birkaç defa daha tezahürat yapan Saatçi, daha sonra ise muhabir ve kameramanı yanına çağırdı. Saatçi, yanına çağırdığı muhabir ve kameramana ilk önce "S..tir git" dedi. Saatçi, söylediği bu çirkin sözlerle yetinmeyip, cebindeki telefonu çıkardı.Telefon ile muhabire küfür ederek kayda alan Ercan Saatçi, yanında bulunan insanlara "Bu çocuk nerede çalışıyor. Hemen işine son verdirelim" ifadelerini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.