Hava Durumu

Erdal Tosun'un cenaze töreninde Cem Yılmaz hüngür hüngür ağladı

Sanatçı Erdal Tosun'un cenazesi Zincirlikuyu Gasilhanesi'nden alınarak Beşiktaş Kültür Merkezi'ne (BKM) götürüldü. BKM'deki törende Cem Yılmaz gözyaşlarını tutamadı. Yılmaz Erdoğan da törende bir konuşma yaptı: Nereye baksak onu hatırlayacağız...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdal Tosun'un cenaze töreninde Cem Yılmaz hüngür hüngür ağladı
Sarıyer'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun'un cenazesi Zincirlikuyu Gasilhanesi'nden alınarak Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)'ne götürüldü. Cenazesi eski eşi İlknur Tosun, Olgun Şimşek ve arkadaşları tarafından Erdal Tosun için BKM'de tören düzenlenecek. Cenazeye Beşiktaş Belediyesi'ne ait bir zabıta motoru eşlik etti.

CEM YILMAZ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

BKM'deki gerçekleştirilen törene Erdal Tosun'un sanatçı dostları ve yakınları katıldı. Erdal Tosun'un rol aldığı yapımların gösterildiği esnada arkadaşı Cem Yılmaz gözyaşlarını tutamadı.

Yıllarca birlikte çalıştığı mesai arkadaşı Yılmaz Erdoğan törende bir konuşma yaptı: "Türkiye'nin en efsanevi ailesiydi. Güldürmek için gelmişlerdi. Gidişleri de çok üzüntülü oldu. 16 yıl önce bugün buradan Gürdal'ı uğurlamıştık. Nereye baksak onu hatırlayacağız." 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.