Hava Durumu

Erdemli'yi şanssızlık yıktı

Ligde zor günler geçiren Nilüfer Erdemlispor, 12. hafta maçında sahasında Beylikdüzüspor'a 42. dakikada Mahmut Güleç'in kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdemli'yi şanssızlık yıktı

HABER/SAMET ZİNCİROĞULLARI

Yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmada iki takım oyuncuları da zor anlar yaşadı.

ANİ ATAKTA GOL GELDİ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 12. hafta mücadelesinde Nilüfer Erdemlispor, Beylikdüzüspor'a 1-0 yenildi ve ligde galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Nilüfer Sahası'nda yağmur altında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip 24. dakikada Ramazan Bildirici'nın uzaktan şutundan sonuç alamadı. Dakikalar 42'yi gösterdiğinde ise ani gelişen Beylikdüzüspor atağında Furkan'ın şutu sonucu Mahmut Güleç'e çarpan top ağlara gitti ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

ÇABALAR SONUÇ VERMEDİ

İkinci yarıya beraberlik golünü bulmak için Nilüfer Erdemlispor istekli başladı. 60. dakikada Samet Dinler'in ceza sahası dışından şutunda top az farkla dışarı çıktı. Mavi Beyazlılar 68. dakikada ise Furkan Şahin'in kullandığı serbest vuruşta sonuç alamadı. Konuk ekip 88. dakikada Osman Demir'le yakaladığı net pozisyonu değerlendiremedi ve karşılaşma 1-0 Beylikdüzüspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla üst üste 2. mağlubiyeti alan Nilüfer Erdemlispor, 7 puanla ligde 12. sırada yer aldı. Konuk ekip ise puanını 23 yaptı ve zirve iddiasını sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.