Hava Durumu

Erdemlispor seriye bağladı

Mavi Beyazlılar sahasında ağırladığı Burgazspor'u Sinan, Ali, Alperen ve Umut Doğdu'nun golleriyle farklı devirerek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2017 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdemlispor seriye bağladı

U-16 Klasman Yaş Ligi 2. Grup'ta şampiyon olarak U-16 Elit Yaş Ligi'ne yükselmek isteyen Nilüfer Erdemlispor, 7. hafta maçında Burgazspor'u 4-0 mağlup etti. Maça hızlı başlayan Mavi Beyazlılar henüz 4. dakikada Sinan ile 1-0 öne geçti. Maçın başından sonuna kadar üstün oyununu sürdüren Nilüfer Erdemlispor, 22'de bu kez Ali ile Burgazspor filelerini sarstı ve soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.

BURGAZ'IN İLK YENİLGİSİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının başları orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen bölümlerle Nilüfer Erdemlispor baskısını yeniden artırdı ve 43. dakikada Alperen'in golüyle farkı 3'e çıkardı: 3-0. Mücadelenin 80. dakikasında Umut Doğdu ile bir gol daha bulan Mavi Beyazlılar karşılaşmayı 4-0 kazandı. Bu sonuçla Nilüfer Erdemlispor üst üste 4. maçını kazanarak puanını 15'e yükseltti. Burgazspor ise ilk kez mağlup olurken 13 puanda kaldı. n TOLGA ÖZTAŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.